Renato Sanches nem a Milant, hanem egykori edzőjét választja

Digiqole Ad

Legújabb cikkünk, melyben azt is taglaltuk, Renato Sanches a PSG-be tart, a goal.com-on érhető el.

Renato Sanches
(fotó: Philippe Lecoeur/FEP/Icon Sport/Getty Images)

A Bayern korábbi játékosa végleg kikosarazta a Milant a PSG kedvéért

GOAL.COM

Hiába egyezett meg a Lille a Milannal, úgy néz ki, nem az olasz klub lesz a befutó.

A francia RMC Sport, valamint a portugál Record napilap információi alapján Renato Sanches nem vált bajnokságot, és a PSG-hez ír alá a következő napokban 10 millió euró körüli összegért.

Ha valóban nem jönne létre az átigazolás, az milánói részről különösen nagy csalódással érne fel: a Rossoneri régóta figyelte az egykori Bayern München-futballistát, Stefano Pioli középpályájába tökéletesen passzolt volna. Igaz, fennakadás nélkül zajlott a tárgyalás a Milan és a Lille között, a két fél szóbeli megállapodást is kötött.

Ugyanakkor Sanches más állásponton van, és jobban preferálná, ha 2022-23-tól a Parces des Princesben játszhatna. Döntésében fontos szerepet játszik az a tény, hogy korábbi Lille-edzőjével, Christophe Galtier-val dolgozhatna együtt. A francia tréner 2021-ben bajnokságot nyert a Sanches nevével fémjelzett Lille-lel, akinek segítségével Sanches rátalált a 2016-os önmagára, amikor is még az Európa-bajnokság előtt meggyőzte a Bayern vezetőit a szerződtetéséről.

A Serie A-címvédő most már még inkább koncentrálhat Hakim Zijesre. A marokkói a közösségi médiában szögezte le, mostantól szeretne ő dönteni pályafutásának alakulásáról, és megválik ügynökétől. Ráadásul Thomas Tuchel terveiben nem szerepel Zijes, így nagy eséllyel a piros-feketékhez igazol.

FRISSÍTÉS:

L’Equipe: Az AC Milan tett újabb ajánlatot Sanchesért – 15 millió euró -, a Rossoneri még nem tett le a portugál megszerzéséről!

Ettől függetlenül Zijes elutazott a Chelsea amerikai felkészülésére.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Philippe Lecoeur/FEP/Icon Sport via Getty Images

Forrás: Football Italia, Sport Bible