Ismét riválisától igazolhat a Juventus!

Digiqole Ad

Dusan Vlahovics és Federico Chiesa után a Serie A egy újabb sztárja köthet ki a Juventus csapatánál. Hírünk megjelent a GOAL-on.

Juventus
(fotó: Getty Images)

Ismét riválistól igazolhat a Juventus!

A Tuttomercato számolt be arról, hogy Felipe Anderson nem tervezi meghosszabbítani szerződését a Lazióval, miközben a Juventus egyre élénkebben érdeklődik iránta. Cristiano Guintoli, a Juventus sportigazgatója már fel is vette a kapcsolatot a játékos ügynökével.

Sajtóhírek szerint a Zebrák négyéves szerződést és évenkénti 4 millió eurós fizetést ajánlottak Andersonnak – szemben a Lazio által kínált 3,5 millió euróval. 

Andersont 2024 nyaráig köti szerződése a rómaiakhoz, így amennyiben nem sikerül megegyeznie klubjával, ingyen csatlakozna az Öreg Hölgyhöz a következő idénytől. Bár a Lazio nem tett le a szerződéshosszabbításról, nem valószínű, hogy magasabb bért tudna kínálni játékosának, mint a Juventus.

A sokoldalú brazil támadó a 2021-22-es szezon óta alapembernek számít Maurizio Sarri csapatában, emellett évekig Ciro Immobile első számú helyettese volt, ha az olasz csatár sérülést szenvedett. Anderson ebben a kiírásban két gólt, illetve hat gólpasszt számlál a Serie A-ban.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon!

Kiemelt kép: Getty Images

Forrás: Tuttomercato, GIFN

További cikkeink