Hivatalos: Alexis Sánchez a BL-ben vezet le

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, kis híján megsérült Alexis, mikor először találkozott új klubja szurkolóival, a goal.com-on érhető el.

Alexis
(fotó: Mattia Pistoia/Inter/Getty Images)

Hivatalos: Patinás francia klubhoz csatlakozott Alexis Sánchez

GOAL.COM

Hivatalos: Patinás francia klubhoz csatlakozott Alexis Sánchez. A korábbi Barcelona-játékos már tegnap megérkezett új állomáshelyére. Alexis átesett a szokásos orvosi vizsgálatokon, és aláírt az Olympique Marseillehez, amellyel 1+1 éves szerződést kötött. A 70-es mezszámot kapta.

Az OM ingyen szerezte meg a jelentős európai tapasztalattal bíró támadót; a chilei korábban megfordult a Barcelonában, négy évet szerepelt az Arsenal színeiben. Később volt egy-egy kevésbé emlékezetes periódusa a Manchester United, valamint az Inter Milan kötelékében.  

Mindenképpen jól járt az üzlettel Alexis is, aki a BL-csoportkör-résztvevő marseille-i együttes támadósorában vélhetően Dimitri Payet és Cengiz Ünder alternatívája lehet majd.

Már most közönségkedvencnek számít a szurkolók körében az új vétel, ugyanis nem mindennapi fogadtatásban részesült, amely majdnem a támadó sérüléséhez vezetett.

Sánchez kontraktusát két nappal ezelőtt felbontotta korábbi kenyéradója, az Inter, mivel létszámfelettivé vált. Pályafutása során egy-egy argentin, spanyol, olasz, valamint két chilei bajnoki aranyérmet akasztottak a nyakába.

Ambíciók. A marseilleiek Igor Tudorral, az új vezetőedzővel sem adtak alább ambícióikból, sőt. Pau López, Mattéo Guendouzi, Cengiz Ünder és Arkadiusz Milik kölcsönszerződését véglegesítette; mellettük Luis Suárez (10 millió euróért, Granada), Jonathan Clauss (7,5 millió, Lens), Isaak Touré (5,5 millió, Le Havre), Jordan Veretout (11 millió, AS Roma), valamint Chancel Mbemba ingyen, Nuno Tavares pedig kölcsönbe költözött az Orange Vélodrome-ba.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Mattia Pistoia/Inter/Getty Images

Forrás: Goal FR