Niclas Füllkrug feladata lesz pótolni a Frankfurt gólvágóját

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Füllkrug a nyáron biztosan nem hosszabbít, a goal.com-on érhető el.

füllkrug
(fotó: Marvin Ibo Guengoer/GES Sportfoto/Getty Images)

Megvan Kolo Muani helyettese a Frankfurtnál
GOAL.COM

Már előre felkészült francia támadója elvesztésére a 2021-22-es El-győztes.

Niclas Füllkrugot nézte ki magának a Frankfurt, amennyiben Randal Kolo Muani elhagyja a klubot – állítja a Bild és a Sky Germany. Márpedig utóbbira van esély, hiszen a német együttes továbbra is tárgyal a PSG-vel a tavalyi német bajnokságban 15 gólt és 14 gólpasszt jegyző csatárról.

A Werder Bremen 20 millió euró körüli összeget kér Füllkrug játékjogáért, ugyanakkor a Frankfurt szeretné ezt lealkudni 10 millió euró közelébe. A zöld-fehérek abban az esetben hajlandóak elengedni húzóemberüket, ha érkezik megfelelő ajánlat, illetve még az átigazolási ablak lezárta előtt találnak egy centert.

Hiába igyekezett meghosszabbítani a kilencszeres német válogatott szerződését a Werder, nem valószínű, hogy aláírná az új kontraktust, amíg tart az átigazolási időszak.

Rajta kívül Sehrou Guirassyt és Hugo Ektikét egyaránt örömmel látná a soraiban a Frankfurt mint új kezdőcsatár, igaz, előbbi kijelentette, hogy a Stuttgartban szeretne maradni.

Kolo Muani egyelőre úgy tűnik, kilábalt a rossz szezonvégi formából, és rögtön bevette a Darmstadt kapuját a Bundesliga első játéknapján.

Szerző: Bózsik Tamás Pál – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Marvin Ibo Guengoer/GES Sportfoto/Getty Images

Forrás: GGFN

További cikkeink