A Bayern 2024-ig lemondhat Harry Kane-ről

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, a Bayern stratégiát vált a csatárkeresésben, hiszen már nem Kane az elsőszámú célpont, a goal.com-on érhető el.

(fotó: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC/Getty Images)

Már nem Kane a Bayern elsőszámú kiszemeltje?
GOAL.COM

Már nem Kane a Bayern elsőszámú kiszemeltje?

Miután a Bayern München két ajánlatát is elutasította a Tottenham Hotspur, a bajorok más megoldáshoz folyamodhatnak.

Azok után, hogy nem sikerült előrébb jutni Harry Kane leigazolásának ügyében, a Bild információi szerint a Bayern aktiválhatja a B-tervét a csatárposzt megerősítésére. Ebben az esetben Julian Álvarez vagy Dusan Vlahovics érkezne egy szezon erejéig kölcsönbe, míg az angol ék ingyen írna alá a Bayernhez 2024 nyarán.

Álvarez és Vlahovics kölcsönszerződésére is reális kilátásai lehetnek a bajoroknak. Habár Álvarez 2028-ig kötelezte el magát a Manchester Cityhez, Erling Haaland mögött kevés lehetőség jutott a vb-győztesnek.

Kane hiába csatlakozna már most a német rekordbajnokhoz, a Spurs 140 millió euró alatt nem hajlandó megválni legjobbjától, noha szerződése csak jövő nyárig köti az észak-londoniakhoz. Daniel Levy, a klub elnöke annak ellenére határozta meg ilyen magasan Kane átigazolási díját, hogy a jelenlegi átigazolási időszakban távozhatna utoljára pénzért az angol válogatott csapatkapitánya.

A Bundesliga-címvédőnek egyre égetőbb a csatárposzt kérdése. Jelenleg Eric Maxim Choupo-Moting, Mathys Tel és a bizonytalan jövőjű Sadio Mané vethető be centerként.

Szerző: Bózsik Tamás Pál – főszerkesztő

Olvass további cikkeket a labdarúgás világából nálunk!

Kiemelt kép: Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC/Getty Images

Forrás: GOAL, Sport Bible