Lewandowski után középpontban a védelem és Koundé

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, a katalánokat egy nagy akadály választja Koundé játéjogától, a goal.com-on érhető el.

(fotó: Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Barcelona: két csatárigazolás után eljött a védelem megerősítése

GOAL.COM

Lewandowski már megérkezett, most a Sevilla védője az új célpont.

A Barcelona következő nagy dobása Jules Koundé lehet – állítja a Mundo Deportivo. Igaz, a portál azt is megjegyzi, hogy a francia szerződtetésének az első és legalapvetőbb feltétele a Gránátvörös-kékek magas fizetéseinek a csökkentése.

Koundé számára is a Barcelona érdeklődése a legvonzóbb, és megvárná, amíg rendezik bérköltségeiket a katalánok. Holott a Chelsea szintén sorban áll a franciáért – akárcsak tavaly nyáron. Ebből fakadólag nem kell tartania a Barcának attól, hogy a londoniak esetleg beelőznék.

Thomas Tuchel feltehetően csak egy szempontból elégedetlen Kalidou Koulibaly szerződtetésével. Már 31 éves a szenegáli, a Chelsea-nél pedig prioritás egy fiatalabb belső hátvéd megvásárlása, aki a hosszútávon lehet a védelem gerince; Antonio Rüdiger, illetve Andreas Christensen egyaránt elköszönt a Stamford Bridge-től, ezért szükséges az erősítés a hátvédsor tengelyében.

A Sevilla átigazolási politikájának értelmében egy jó ajánlattól ritkán fordulna el Monchi, a klub sportigazgatója, de Diego Carlos eladásával egy komoly veszteség már érte a sevillaiak – 2021-22-ben egyébként kifejezetten stabil – védelmét. Kérdés, mennyire érné meg egy következő kulcsember pénzzé tétele.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Getty Images

Forrás: Mundo Deportivo