Megjelent a FOCI JAVA magazin első száma!

28 oldalon tálaljuk a labdarúgás és a sport legjavát – ezúttal nyomtatott formában. A Foci Java Magazin címlapján a Fenerbahce és a magyar válogatott kulcsfigurája, Szalai Attila.

Foci Java

Megrendelhető az első Foci Java magazin az Instagram-oldalunkon!

Miben különbözik az osztrák utánpótlás a hazaitól?  Miért tudott kitörni az NB I-ből a Fenerbahce magyarja? Miként tudott építkezni az átigazolási híresztelésekből? Többek közt ezekre a kérdésekre is válaszolt Szalai Attila címlapinterjúnkban.

Interjú két világbajnoki döntő magyar hangjával, Gundel Takács Gábor sportkommentátorral, aki beszélt a Dél-afrikai-, illetve a brazíliai világbajnokság kulisszatitkairól, szakmai háttérinformációiról, szóba került a 7-1 és az eltűnt akkreditáció.

Átfogó cikkünkben vesszük górcső alá Louis van Gaal három holland szövetségi kapitányként eltöltött időszakát, amely egyúttal betekintést enged a legendás menedzser vezetési stílusába, taktikájába, valamint alapelveibe.

Cristiano Ronaldo dicstelen körülmények között távozott az Old Trafford – miután lehiggadtak a kedélyek, megpróbáltuk tisztázni, hogy mi siklott félre a sztárcsatár és a Manchester United között.

Nemcsak a labdarúgás, hanem a tollaslabda, az amerikai futball és a Formula 1 is terítékre kerül magazinunkban. Interjú a magyar tollaslabda nagy reménységével, Vetor Nikollal; az NFL-ben szereplő ’49ers sérüléshullámának köszönhetően kulcsemberré vált Brock Purdy; végül, de nem utolsó sorban pedig felgöngyölítettük Nyck de Vries átigazolását az AlphaTaurihoz.

Megrendelhető az első Foci Java magazin az Instagram-oldalunkon!