Megjelent a FOCI JAVA Magazin első száma!

Digiqole Ad

28 oldalon tálaljuk a labdarúgás és a sport legjavát – ezúttal nyomtatott formában. A Foci Java Magazin címlapján a Fenerbahce és a magyar válogatott kulcsfigurája, Szalai Attila.

(borítókép: Stuart Franklin/Getty Images)

Megrendelhető az első Foci Java magazin az Instagram-oldalunkon!

Miben különbözik az osztrák utánpótlás a hazaitól?  Miért tudott kitörni az NB I-ből a Fenerbahce magyarja? Miként tudott építkezni az átigazolási híresztelésekből? Többek közt ezekre a kérdésekre is válaszolt Szalai Attila címlapinterjúnkban.

foci java

Interjú két világbajnoki döntő magyar hangjával, Gundel Takács Gábor sportkommentátorral, aki beszélt a Dél-afrikai-, illetve a brazíliai világbajnokság kulisszatitkairól, szakmai háttérinformációiról, szóba került a 7-1 és az eltűnt akkreditáció.

A labdarúgás a szurkolók szemszögéből. avagy miért vállalják be sorra kis- és nagycsapatok egy új stadion megépítésének a kockázatát, remélve, hogy később megtérül a befektetés; illetve miért állnak sportcsatornák sorban a bajnokságok közvetítési jogaiért, és miért veszik meg azokat akár egyetlen játékos miatt?

foci java

Átfogó cikkünkben vesszük górcső alá Louis van Gaal három holland szövetségi kapitányként eltöltött időszakát, amely egyúttal betekintést enged a legendás menedzser vezetési stílusába, taktikájába, valamint alapelveibe.

„Különleges érzés volt felvidékiként a magyar címeres mezben pályára lépni” – mondta interjúnkban Priskin Tamás, aki többek között kitért a norvégok elleni csodagóljára, a visszavonulása utáni terveire, valamint az ETO-nál betöltött szerepére.

Cristiano Ronaldo dicstelen körülmények között távozott az Old Trafford – miután lehiggadtak a kedélyek, megpróbáltuk tisztázni, hogy mi siklott félre a sztárcsatár és a Manchester United között.

foci java
foci java

Nemcsak a labdarúgás, hanem a tollaslabda, az amerikai futball és a Formula 1 is terítékre kerül magazinunkban. Interjú a magyar tollaslabda nagy reménységével, Vetor Nikollal; az NFL-ben szereplő ’49ers sérüléshullámának köszönhetően kulcsemberré vált Brock Purdy; végül, de nem utolsó sorban pedig felgöngyölítettük Nyck de Vries átigazolását az AlphaTaurihoz.

Megrendelhető az első Foci Java magazin az Instagram-oldalunkon!

Kiemelt kép: Stuart Franklin/Getty Images