Lozano meccs előtt jelezte, hogy távozik

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Lozano távozásával újabb komoly veszteség érheti a Napolit, a goal.com-on érhető el.

lozano
(fotó. Eurosport)

Váratlan fordulat: a Napoli támadója az eladását kéri
GOAL.COM

Újabb komoly veszteség érheti a Serie A címvédőjét.

A Napoli az újonc Frosinone elleni 3-1-es győzelemmel kezdte meg bajnoki szereplését, a mérkőzés ugyanakkor Hirving Lozanóról marad majd leginkább emlékezetes. Történt ugyanis, hogy a mexikói szélső néhány órával a mérkőzés kezdete előtt jelezte a távozási szándékát a nápolyiak vezetősége felé – tudta meg a Gazzetta dello Sport. A Napoli edzője, Rudi Garcia természetesen reagált a történtekre, és Lozano helyére végül Giacomo Raspadorit nevezte a kezdőtizenegybe.  

A portál úgy tudja, hogy a Napoli az elmúlt hetekben új szerződést ajánlott a mexikói játékosnak, aki azonban nem ment bele az évi fizetésének 4,5 millióról 2,5 millióra való csökkentésébe. Szerződése 2024 nyaráig köti a regnáló olasz bajnokhoz Lozanót, így a Napolinak még a jelenlegi átigazolási időszakban vevőt kell találnia, különben ingyen veszti el támadóját.

Hogyan tovább?

Nem tétovázott sokat a Nápoly, amely rögtön elkezdett Lozano helyettese után nézni, hiszen ebben a pillanatban csak Matteo Politano áll Garcia rendelkezésére a jobbszélen. Sajtóhírek szerint Jesper Lindstrom a Frankfurtból vagy Johan Bakayoko a PSV-ből lehet a befutó. Mindkét játékosért 30 millió eurót kér a klubja.

Lozano kapcsán Szaúd-Arábiából érdeklődnek, de augusztus elején a Los Angeles FC is bejelentkezett az egykori PSV-játékosért. Jóllehet akkor nem született megegyezés a Napolival.

Szerző: Bózsik Tamás Pál – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Forrás: La Gazzetta dello Sport, GOAL