Reinier nem kap lehetőséget a Realnál

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Reinier idén sem fog pályára lépni a királyiaknál, a goal.com-on érhető el.

Reinier
(fotó: Irina R. H. / AFP7 / Europa Press Sports/Getty Images)

Hivatalos: idén sem fog játszani a Real Madridban a brazil tehetség

GOAL.COM

Reinier ezúttal a La Ligában szerepel majd kölcsönjátékosként.

Továbbra sem lesz lehetősége Reiniernek, hogy megmutathassa tehetségét a Los Blancosnál; a frissen feljutó Girona bejelentette a brazil támadóközéppályás érkezését, azonban vételi opció nincs a szerződésében.

Nem érte el a célját a Real Madrid, mikor 2020 nyarán kölcsönadta Reiniert a Borussia Dortmundnak, hiszen kevés játéklehetőséghez jutott Marco Reus, Julian Brandt, Jadon Sancho és Giovanni Reyna mellett. Két idény alatt mindösszesen 27 Bundesliga-mérkőzésen húzta fel magára a fekete-sárga mezt, ezeken kétszer küldték pályára kezdőként.

Hiába nyert olimpiai aranyérmet az U23-as brazil válogatottal, peremembernek bizonyult a keretben, és Reinier karrierje leszálló ágba került.

Többek közt a Torino, az Almería és a Real Valladolid is sorban állt a tízes játékjogáért. Úgy tűnt, hogy utóbbi tulajdonosa, Ronaldo Nazario kihasználja jó kapcsolatait a Real Madriddal, és megszerzi a Flamengo-nevelést, ám végül a Girona lett a befutó.

A City Football Group által tulajdonolt klubhoz már hat játékos csatlakozott kölcsönbe ebben az átigazolási időszakban. Korábban két Manchester City-labdarúgó is „házon belül” írt alá ideiglenesen: Yangel Herrera, illetve Yan Cuoto.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Irina R. H. / AFP7 / Europa Press Sports/Getty Images

Forrás: Mundo Deportivo