Sallai Roland is megsérült, főhet Marco Rossi feje

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Varga Barnabás után Sallai személyében újabb kulcsemberét kényszerül lemondani Marco Rossi, a goal.com-on érhető el.

sallai
(fotó: Tom Weller/picture alliance/Getty Images)

Baj van: Sallai Roland is megsérült, húsz perc után le kellett cserélni!
GOAL

Fájdalmas arccal rogyott a földre.

Újabb magyar válogatott támadó szenvedett sérülést.

A Topolya-Freiburg Európa-liga-csoportmeccs 20. percében került a földre a földre Sallai, miután egy szabadrúgást fejelt kapu mellé. Megállnia már nem sikerült időben, feltételezhetően ebbe sérülhetett bele a magyar válogatott támadó.

Sallait végül néhány percre rá lecserélte Christian Streich vezetőedző, a támadó a combját fogta, de saját lábán hagyta el a játékteret.

Ha a Freiburg szélsőjének komolyabb a sérülése, akkor Varga Barnabás kidőlése után újabb kulcsemberét veszítheti el a magyar válogatott a két novemberi európa-bajnoki selejtezőre.

A 46-szoros válogatott játékos klubszinten is remekel ebben a szezonban, 12 tétmeccsén eddig négy gólt, illetve két gólpasszt számlál, idén alapember a Freiburgban.

Frissítés! Sallai az NSO-nak nyilatkozott a mérkőzés lefújása után. „Azt éreztem, mintha egy kést szúrtak volna a combomba. Pénteken hazarepülök a csapattal Freiburgba, és hamarosan lesz diagnózis, de remélem, nem lesz annyira komoly a dolog, és hamar vissza tudok térni a pályára. Remélem, a holnapi MR biztatót tud mondani, és nem lesz semmi gond a válogatottszerepléssel kapcsolatban, pályára tudok lépni a novemberi két Eb-selejtezőn.

Szerző: Bózsik Tamás Pál – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kiemelt kép: Tom Weller/picture alliance/Getty Images