Serge Gnabry távozási szándéka hamar elszállt, hosszabbít

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, számos portál jelentése is arra enged következtetni, hogy Serge Gnabry marad a Bayern Münchennél, a goal.com-on érhető el.

Gnabry
(fotó: Marvin Ibo Guengoer/GES Sportfoto/Getty Images)

Nincs több kétség a Bayern München sztárjának jövőjéről!

GOAL.COM

A The Athletic arról számolt be, hogy a következő napokban sor kerülhet az egyezségre; a SportBild hozzátette, hogy a német válogatott támadó 2027-ig ír alá.

Két opció közt vacillált a Bayern vezetősége: vagy hosszabbít Gnabryval, vagy eladja az utolsó átigazolási időszakban, amikor még jelentősebb összeget kérhet a támadóért. Előbbi teljesülhet be.

Bár Gnabry jövője tisztázódni látszik, egy korábbi szerződésajánlatot azonban visszautasított a német szélső. Nem a kontraktusban meghatározott fizetéssel voltak problémái a szélsőnek – hozzá közeli források arról számoltak be, a német címvédő legjobban bérezett játékosai közé tartozott volna -, sokkal inkább azzal, hogy nem tudta volna magát hosszútávon elképzelni a münchenieknél.

Képtelen volt alkalmazkodni ahhoz, hogy Julian Nagelsmann vezetőedző a tavaszi szezontól kezdve szárnyvédőként játszatta; ráadásul ott is alig kapott lehetőséget: 12 egymást követő mérkőzésen sem fért be a kezdőbe tavaly. Ezalatt végig a Thomas Müller, Leroy Sané, Jamal Musiala, Kingsley Coman négyes szerepelt Lewandowski mellett, mögött.

Ennek okán egyre több csapat, köztük a Chelsea és a Real Madrid érdeklődéséről lehetett hallani az elmúlt napokban. Csakhogy Lewandowskival ellentétben a Werder Bremen egykori sztárja a bajor együttessel tart a ma kezdődő amerikai edzőtáborba.

Nos, a mai hírek alapján úgy tűnik, Gnabry álláspontja egy szempillantás alatt megváltozott; Hasan Salihamidzic sportigazgató David Alaba és Niklas Süle után már nem engedi, hogy egy harmadik játékos szintén szerződése lejártával, ingyen távozzon.

Frissítés

Fabrizio Romano: Gnabryt nem 2027-ig, hanem 2026-ig köti majd szerződés a német bajnokhoz. Bejelentés jövő héten

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Marvin Ibo Guengoer/GES Sportfoto/Getty Images

Forrás: GOAL Deutschland, Spox, The Athletic