Eldőlni látszik Milinkovics-Szavics jövője

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Szergej Milinkovics-Szavics nem kíván hosszabbítani a Lazio együttesével, a goal.com-on érhető el.

(fotó: Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket/Getty Images)

Közvetlen riválisától érkezhet a Juventus új középpályása
GOAL.COM

Közvetlen riválisától érkezhet a Juventus új középpályása.

Adrien Rabiotnak a nyáron lejár a szerződése a Zebrákkal, őt pótolnák Szergej Milinkovics-Szaviccsal.

Már több szezon óta szerepel a Lazio játékosa a Juventus kívánságlistáján, de a vezetőség sokallotta a rómaiak által korábban kért összegeket. A jelenleg 30-35 millió euróra taksálható átigazolási díjat azzal csökkentené Juventus, hogy bevonná egy játékosát az átigazolásba. Többek között Luca Pellegrini, illetve Sarri nagy kedvence, Nicolo Rovella neve is felmerült mint a csereüzlet lehetséges részese, nem beszélve Denis Zakariáról vagy Arthurról. Összességében anyagilag jobban járna a szerbbel a Juventus, mintha harcba szállna Davide Frattesi játékjogának megszerzéséért, aki a Sassuolo és a Serie A egyik feltörekvő fiatalja.

Már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy a Lazio szerb középpályása nem hajlandó meghosszabbítania 2024-ben lejáró kontraktusát, így ez lenne az utolsó átigazolási időszak, amikor még pénzért tudna megválni tőle a római klub. Márpedig Claudio Lotitónak, Biancocelesti elnökének feltett szándéka, hogy ne ingyen távozzon a Kékek kulcsembere.

A Gazzetta dello Sport információi szerint már hosszú idő óta tartanak a tárgyalások Rabiot és az Öreg Hölgy között, ám egyelőre nem született megegyezés. Jelen állás szerint június 30-án szabadúszóvá válik a francia középpályás, és ezzel zöld utat kapna Milinkovics-Szavics leigazolása.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további cikkeket a labdarúgás világából nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Andrea Staccioli/Insidefoto/LightRocket/Getty Images

Forrás: La Gazzetta dello Sport

További cikkeink