Kiderült, miért távozott Zubkov a Fradiból

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Olekszandr Zubkov döntését több tényező is meghatározta, a goal.com-on érhető el.

Zubkov
(fotó: fradi.hu)

A támadó kitálalt, ezért távozott a Ferencvárostól!

GOAL.COM

Augusztus ötödikén, pénteken hivatalossá vált, amit már korábban is sejteni lehetett, Olekszandr Zubkov távozott a Sztanyiszlav Csercseszov vezette Ferencvárostól.

Az elmúlt időben jobb esetben is csak epizód szerepet betöltő ukrán légiós közel négy év után tért vissza nevelőegyesületéhez. Döntésének okáról így nyilatkozott a Sahtar honlapján:

„Egy hónappal ezelőtt kezdtük el az egyeztetést. Egyszerű volt ez a döntés, mivel a Sahtar az én csapatom. Az is szerepet játszott a döntésemben, hogy a Bajnokok Ligájában is bizonyíthatok. Annak is örülök, hogy az anyanyelvemen tudok kommunikálni a csapattársaimmal”.

Arra tehát nem tért ki, hogy Csercseszov személyének van-e köze a távozásához, ám könnyen lehet, hogy ez örök kérdés marad a transzfer kapcsán. Zubkov három idényen keresztül volt a zöld-fehérek játékosa, akikkel háromszor magyar bajnoki, egyszer pedig kupagyőzelmet ünnepelhetett.

Szerző: Berki Dániel, a Goal Vonal szerkesztője

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: fradi.hu