Marcus Rashford nevelőegyüttesénél folytatja

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, Rashford karrierje legjobb idényét futotta 2022-23-ban, a goal.com-on érhető el.

(fotó: MU/Getty Images)

Marcus Rashford a nevelőegyesületénél folytatja – HIVATALOS
GOAL.COM

A United sztárja nevelőegyesületénél folytatja

2028-ig hosszabbított a Manchester Uniteddal az angol támadó.

Igazak voltak a 90min értesülései, miszerint Rashford hamarosan meghosszabbítja 2024 nyarán lejáró szerződését a Vörös Ördögökkel. A kontraktus megújítása csak azért tolódott nyárra, mert az angol válogatott támadó minden erejével csak a futballpályán történtekre és a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolására kívánt koncentrálni – derült ki Erik ten Hag vezetőedző nyilatkozatából.

„Hétéves koromban csatlakoztam a Manchester Unitedhoz, egy nagy álmot dédelgetve – emlékezett vissza Rashford a bejelentés után. – Még mindig ugyanaz a szenvedély, büszkeség és eltökéltség hajt minden alkalommal, amikor az a megtiszteltetés ér, hogy magamra ölthetem a United mezét.”

John Murtough, a manchesteriek futballigazgatója már arról beszélt, hogy Rashford a megtestesítője annak, hogyan legyen valaki sikeres United-játékosként.

Nem csoda, hiszen Rashford ihletett formában játszott a 2022-23-as idényben, és mind a szurkolók, mind a játékosok szavazásán bezsebelte a szezon legjobbjának járó díjat házon belül. Előbbit, a Sir Matt Busby-díjat 1998 után kapta ismét saját nevelésű labdarúgó. 

Az angol szélső 359 alkalommal lépett pályára az MU színeiben, ezeken 123 gólt jegyzett 2016-os debütálása óta.  

Szerző: Bózsik Tamás Pál – főszerkesztő

Olvass további cikkeket a labdarúgás világából nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Kiemelt kép: Manchester United/Getty Images

Forrás: 90min, Man UTD, ESPN