Újabb Premier League-edzőtől búcsúzunk

Digiqole Ad

Legújabb hírünk, melyben azt is taglaltuk, akár Pochettino is leülhet a Szentek kispadjára, Hasenhüttl után, a goal.com-on érhető el.

Hasenhüttl
(fotó: Robin Jones/Getty Images)

Kirúghatják a Premier League rutinos vezetőedzőjét!

GOAL.COM

A Newcastle vasárnapi 4-1-es gálája véget vetett Ralph Hasenhüttl regnálásának.

Először a 90min.com értesült arról, hogy a Southamptonnál napirendre került Hasenhüttl menesztése, miután komoly zakóba szaladtak bele hazai pályán a Newcastle ellen.

A Szentek jelenleg a kiesőzónában, azon belül is a 18. helyen tanyáznak, mindössze három győzelemmel és 24 bekapott találattal. Az osztrák edzővel, aki a 2018-19-es szezon felénél vette át a stafétát Mark Hughestól, igen rapszodikusan szerepeltek az évek során Ward-Prowse-ék.

Minden évben sikerült bennmaradni, sőt, a 11. helyen is végzett a gárda, ám a két 9-0-s vereség a mai napig fájó emlék; 2018-19-ben a Leicester City, egy évadra rá pedig a Manchester United volt a pofonosztó. A kiszámíthatatlanságát megtartotta az új idényre is a Southampton, amely hiába verte meg a Chelsea-t, ikszelt az Arsenallal és szorongatta meg a Unitedot, már nyolcadszor maradt 0 ponttal egy mérkőzés után.

Természetesen megindultak a találgatások az egykori Leipzig-tréner lehetséges utódjáról; Sean Dyche, illetve Steven Gerrard, mellett Mauricio Pochettino szintén esélyes lehet a kispadra. Utóbbi kinevezésével egy nagy hazatérésnek lehetnének szemtanúi a S’oton-szurkolók. Az argentin már irányította korábban szeretett klubjukat egy sikeres korszak keretében.

Szerző: Bózsik Tamás – főszerkesztő

Olvass további focis cikkeket nálunk!

Kövess minket Instagramon és Facebookon!

Forrás: 90min.com

További cikkeink